Argila din produsele Farmec, preferată de româncele plecate în străinătate

Prieteni care au plecat la muncă în străinătate și s-au întors acasă pentru a face nuntă. Nu cu una de acolo, ci cu una de aici, din România. Ajunși în altă țară, românii se îndrăgostesc tot de românce. De ce?

Am eu o teorie, verificată pe mai multe femei plecate în străinătate.  Ele revin periodic în țară și își încarcă bagajul cu cosmetice și ingrediente necesare rețetelor de înfrumusețare păstrate de la bunica. Mierea, cătina și pudra de argilă de la Farmec, laptele demachiant Doina (are 40 de ani și este încă în topul preferinelor), ghiveciul cu planta de aloe, pentru a rupe frunze și a se da pe față, crema de gălbenele, strugurelul de buze… Româncele își fac o baie de abur, un peeling natural din argilă, mălai cu gălbenuș, o mască din miere cu fructe.

Româncele, când vin în țară, caută produsele noi scoase de Farmec. Cele care se vor întoarce de Crăcun vor descoperi noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale. Iar dacă fac comandă până pe 22 noiembrie pot beneficia și de reduceri.

top-img_6

Muncesc 11 luni pe an în diverse domenii, în medii poluante poate, iar când ajung acasă doresc creme de înfrumusețare realizate cu materii locale, românești, care fac bine pielii românilor.  Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program de îngrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului.

Din cauza poluării și a elementelor toxice din mediul înconjurător pot apărea multe probleme pentru tenul femeilor, de la iritații, sensibilitate cutanată, acnee, eczeme, îmbătrânire prematură a pielii, decolorare și uscăciune. Poluanții specifici sunt praful urban și noxele carburanților. Praful urban conține un cocktail de 224 de substanțe chimice toxice – de la hidrocarburi policaromatice până la pesticide și metale grele (conform mdmag.com). Este clar că poluarea aerului nu afectează doar pielea la nivel cosmetic, ci reprezintă, de asemenea, o amenințare reală pentru sănătatea pielii.

Cei care locuiesc în zone foarte poluate prezintă o hidratare a pielii în mod semnificativ mai slabă decât subiecții care trăiesc în suburbiile mai curate, în ciuda unei calități a vieții mai mare (cum ar fi rutinele de curățare, consumul de apă și utilizarea produselor de îngrijire a pielii).

Amenințarea cauzată de poluare este reală, dar pielea și sănătatea generală pot fi protejate printr-o dietă bogată în antioxidanți și cosmetice cu ingrediente testate în mod specific împotriva celor mai frecvente toxine din poluare.

Astfel, pentru demachiere și tonifiere, prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului oferă următoarele produse:

  • Apa micelară cu argilă
  • Emulsia demachiantă detox
  • Pentru hidratarea, detoxifierea și protejarea tenului împotriva stresului urban:
    • Fiolele hidratante detox
    • Crema hidratantă antipoluare SPF 10
    • Crema antirid poluare SPF 10
    • Elixirul antirid și antipoluare
    • Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv
    • Crema antirid cu calciu
    • Fiolele pentru regenerare celulară
    • Crema netezire riduri de noapte, care previn îmbătrânirea cutanată, susțin regenerarea celulară naturală și elimină toxinele din piele, asigurând creșterea elasticității pielii.

Oamenii de știință abia încep să înțeleagă poluanții nocivi care afectează pielea noastră și cum afecteaza ei procesul de îmbătrânire. Un studiu publicat în Journal of Investigative Dermatology în 2016 a descoperit o legătură între petele maronii găsite pe piele și creșterea poluării aerului. Este imposibil să se evite poluarea, dar există modalități de a minimiza efectele acesteia asupra pielii prin crearea unei bariere între piele și poluanți.

Cea mai bună modalitate de a proteja pielea împotriva acestei îmbătrâniri este să aveți un regim bun de îngrijire a pielii, curățând zilnic tenul pentru a elimina acumularea de murdărie care s-a adunat pe acest strat protector. După aceasta, hidratarea poate oferi o barieră împotriva toxinelor dăunătoare.

Articol scris pentru Spring Superblog 2018.

sursa foto si informatii Farmec.ro/https://www.jidonline.org/

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑