Dacia Plant – un brand românesc, pentru români

”-Unde este ceaiul, soție?
-Oh , voi bărbatii, nu găsiți nimic . Ceaiul este în dulapul de medicamente, într-o cutie de cacao, pe care scrie sare!”

Acesta este un banc românesc și, ca orice, banc, este inspirat din realitate. Există case unde se cunoaște un singur tip de ceai, cel la pliculeț, ”de fructe”, care se consumă la micul dejun, lângă pâinea cu dulceață. Este aromat, cald și … cam atât.

Coșul cu medicamente sau dulapul cu ceaiuri?

Am întâlnit oameni de acest fel, neinformați sau neîncrezători în forța vindecătoare a naturii. În casele lor însă, în dormitor, pe noptieră, tronează coșul cu medicamente!  Și ți le explică imediat: astea-s pentru stomac, pentru inimă, circulație, dureri de oase… Pentru fiecare afecțiune au câte o bulină la îndemână.

La polul opus sunt cei care se gândesc mai întâi la ceai și siropuri naturale. Ei au un dulap special în care țin florile tămăduitoare. Unele adunate chiar de ei, altele cumpărate.

Eu am crescut cu cărțile Mariei Treben și ale lui Ovidiu Bojor în casă. Doi fitoterapeuți care și-au dedicat viața studiului ”Farmaciei Domnului”. Tatăl meu îi citea, ținea cărțile pe noptieră. De la ei a învățat cum și când să culeagă plantele medicinale, cum să le păstreze și pentru ce afecțiuni să le folosească. A combinat această pasiune cu stupăritul, iar rezultatul a fost că am crescut fără medicamente, injecții sau internări. Mierea, lăptișorul de matcă și propolisul, în combinație cu plantele, țineau loc de antiinflamatoare, analgezice sau antibiotice.

Tradiție și știință

Când tata nu a mai fost, noi, copiii, am renunțat la stupi și la adunat plante de pe dealuri. Nu aveam timp pentru asta. Am păstrat însă notițele tatălui, am căutat alternativa care să fie cât mai aproape de felul în care proceda el și am găsit-o într-un producător autohton de remedii – Dacia Plant. Aici se produc peste 250 de produse naturiste: comprimate, siropuri, ceaiuri, tincturi, pulberi si gemoderivate 100% naturale.

Dacia Plant face, de 15 ani, ce a făcut tata pentru noi o viață întreagă. Realizează produse care au la bază cele mai bune materii prime și rețete originale. Produsele Dacia Plant sunt 100% naturale și conforme cu normele de calitate și prevederile legislative în vigoare. Materiile prime folosite la realizarea produselor provin în marea lor majoritate din culturile Dacia Plant, culturi BIO, cu un înalt grad de puritate.

Rețetele lor sunt originale și sunt realizate de oamenii din fabrică. Este o unitate de producţie modernă, cu sisteme de siguranţă de top şi echipamente tehnologice de ultimă generaţie. Comprimatele, tincturile, ceaiurile şi pulberile Dacia Plant se nasc din mintea și mâinile a zeci de oameni, care lucrează cu pasiune, știind că o fac pentru sănătatea României.

1Românul povestește și altora 

Știți cum procedează românul? Dacă i-a mers bine cu un produs, va povesti despre el cunoscuților. Ferească-te Sfântul să nu fie mulțumit! Atunci sigur va spune tuturor și va face reclamă proastă! În cazul ceaiurilor și al suplimentelor de la Dacia Plant, reclama s-a dus din gură în gură: cei mulțumiți de rezultate au spus și altora și tot așa. Bag de seamă că nu prea au fost nemulțumiți, dacă ne uităm la cât s-a dezvoltat compania și la faptul că, periodic, scot pe piață noi tincturi și siropuri!

logo_dpIar românul este și fidel. Nu va schimba brandul dacă a avut rezultate cu el. Iar când va avea o altă afecțiune va apela la alt leac, dar de la același producător. Produsele de la Dacia Plant sunt recomandate de medicii de familie, de farmaciști, dar mai ales de clienții care le-au cumpărat.

Totul este 100% românesc. Oamenii, pământul, știința

Și mai este un motiv pentru care românii au încredere în Dacia Plant. Este o companie românească, care folosește plante cultivate pe pământ autohton. Fabrica lor este undeva lângă Brașov, adică poți merge oricând să-i vizitezi. Sunt activi pe rețelele de socializare, deci poți să le adresezi întrebări. Sunt români de-ai noștri. Te poți înțelege cu ei și îi poți întreba orice. Spre deosebire de alte ceaiuri și suplimente, importate, despre care nu știi nimic și nici nu poți să afli.

Din echipa Dacia Plant fac parte medici, biochimisti, farmaciști. Români. Cu studii făcute în țară, cunoscători ai pământurilor astea. Ei lucrează continuu pentru realizarea celor mai bune produse și pentru păstrarea unor standarde înalte de calitate. Rețetele folosite sunt atent create pe baza unor cunoscute și importante tratate de fitoterapie.

Dacia Plant ne invită la petrecerea de 15 ani!

pheonix-dacia-plantÎn 2 iulie, această companie românească sărbătorește 15 ani de existență. Și cum altfel, decât românește! Cu una dintre cele mai iubite trupe rock, ajunsă la o vârstă venerabilă – 55 de ani. Concertul va avea loc pe 2 iulie, începând cu ora 19.00, în Piaţa Sfatului din Brașov. Vor fi și alți artiști, dar și multe surprize!

Trupa Phoenix înseamnă longevitate, tradiție și valoare. Lucruri spre care tinde și Dacia Plant. Phoenix nu este numai numele unei formaţii rock, este un simbol românesc care a schimbat vieţile a mii şi mii de români. Dacia Plant împărtăşește cu aceasta mândria de a fi român şi încrederea în tradiţiile româneşti.

One thought on “Dacia Plant – un brand românesc, pentru români

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: