Toate miresele merită să fie Alice

Alice din Țara Minunilor. Măcar o zi. Musai.

Cea mai bună temă pentru o nuntă: o poveste. Nu mă gândesc la Cenușăreasa, nici Albă ca Zăpada, nici chiar Frumoasa și Bestia. Mi se par ușoare. Eu vreau ceva sofisticat. Nu roz sau violet, ci roșu și negru.

Pot să citesc cartea sau să văd filmul de încă vreo 20 de ori și  tot nu voi pricepe toate metaforele și dialogurile dintre personajele fantastice gândite de Lewis Carroll. De aceea voi avea propria interpretare. Va fi o mare înghesuială de obiecte care vor pune pe gânduri invitații și îi vor scoate din zona de confort.

Alice in Tara Minunilor este o carte minunată, plină de detalii unice și este perfectă pentru o tema de nuntă. Un salon de nunti din Brasov va fi o locație perfectă, spațiul este generos, deoarece e nevoie de multe decorațiuni:  cărți, pălării, iepuri, ceasuri de buzunar agățate peste tot cuști, ghilotine. 

 Inscripțiile “Eat Me” și “Drink Me” vor însoți băuturile și dulciurile. Mesele vor fi decorate cu flori capricioase, crengi și frunze vorbitoare. Bărbații vor fi invitați să poarte jobenuri, iar doamnele coafuri impozante, cu părul ridicat în vârful capului, o tonă de fixativ. 

La intrare va fi un afiș cu tema nunții, ca pentru lansarea în cinematografe. Personajele: miri, nași, nuntași, toți vor avea numele de împrumut din poveste. Mărturiile vor fi cărți de joc, cescuțe de ceai sau colivii în miniatură ornate cu flori de câmp, naturalețea lor se va integra foarte bine în decor. 

Ideea cu această temă mi-a venit pe când căutam cazare in Poiana Brasov, și am ajuns la Royal Boutique Hotel, unde avea loc o nuntă. Tema era filmul ”Godfather”, m-am prins imediat, după decor, ornamente și felul în care erau îmbrăcați nuntașii. Hotelul dispune de spații adecvate unei petreceri cu tematică, iar de logistică am înțeles că se ocupă personalul.

45195643_2198999907029055_1908071699790692352_n

Salonul poate găzdui până la 150 de oaspeți, într-un mediu modern / clasic, cu ring de dans și un sistem de sunet complet, precum și orice ar fi nevoie pentru a face acest moment  să se transforme într-o amintire care să dureze o viață.

Ce-ar putea fi Alice în Ţara Minunilor mai mult decât un vis? Un vis viu, un vis prin imaginaţie, un vis ce nupoate fi refuzat. Căci nu-şi pot depăşi limitele decât cei ce îndrăznesc să viseze dincolo de limită.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: