Black November mă găsește pe Answear.ro

Nu vreau smartphone, nu vreau televizor, vreau sa-mi schimb garderoba. Să-i fac un upgrade. De fiecare dată când intru pe Answear.ro, îmi dau seama cât de demodate îmi sunt hainele și încălțările. Că pe lumea asta există multe branduri faine și că mi le pot permite de Black Friday.

Pe Answear este Black November, cu reduceri de până la 70%.

ANSWEAR.ro oferă produse de la peste 300 de branduri din întreaga lume, printre care haine și încălțăminte pentru femei, bărbati și copii, precum și accesorii la modă.  Fiecare categorie din magazin conține sute de produse pentru diverse gusturi: rochii de toate culorile, modele și forme variate, ghete barbati, pantofi, de la tocuri înalte la papuci și sandale, cizme, cămăși, bluze, tricouri pentru femei și bărbați și o mulțime de modele de blugi cu diferite croieli și finisaje.

Îmi trebuie haine pentru birou. Nu mă întelegeti gresit, nu sunt despuiată,daca vă uitati la cât de ticsit e sifonierul. Este evident ca ador să cumpăr haine. Problema mea e că apar noi colecții, altfel nu ar trebui să fac cumpărături. Că nu am motiv. Mă scuipă șifonierul. În schimb de Black Friday pot. Am motiv, sunt reduceri.

Ați înțeles, fac cumpărături Black, luna asta. Iată planul de atac:

 1.  Caut reducerile care nu sunt fake. Am încredere că la Answear sunt pe bune, nu mărite în octombrie și micșorate în noiembrie.
 2. Sunt flexibilă. S-ar putea să mă trezesc că produsul dorit s-a vândut deja, mai ales dacă acesta e unul popular. Caut și în alte surse, iar dacă nu îl găsesc nici atunci, optez pentru un înlocuitor decent.
 3. Când simt că nu mai pot și că haosul reducerilor pune stăpânire pe mine, iau o pauză. Nu are rost să înjur și să sparg lucruri pentru că, până să finalizez comanda, stocul s-a epuizat. Sunt doar cumpărături, nu este o cursă de viață și de moarte. Poate fi chiar amuzant, dacă știi să privești din perspectiva cea bună.
 4. Pun în coș și aștept, poate produsul se mai reduce un pic. Mi s-a întâmplat, să comand ceva la un preț, iar a doua zi să-l văd și mai redus. Acum am timp să-l las la dospit, e vorba de 30 de zile, atât are noiembrie, nu?
 5. Mai tai din produsele din listă. Le aleg pe cele care nu se aseamănă cu nimic din ce am în șifonier. De exemplu, dacă sunt 10 bluze dama, tai măcar 3.05369328

  ANSWEAR a dat startul reducerilor de Black Friday mai devreme, astfel încât toată lumea, cu mic cu mare, să aibă timpul necesar de a pune mâna pe cele mai bune oferte la haine și accesorii. Vestea cu adevărat bună este că stocurile sunt suficiente și vor fi reînnoite astfel încât campania să dureze toată luna.

  Practic ANSWEAR este magazinul care îți permite să faci pe Moș Crăciun pentru întreaga familie.  Tommy Hilfiger, Clarks, Big Star, Selected, Marc O’Polo, Timberland, GEOX, Jack&Jones, Tom Tailor, Broadway, Lee Cooper sunt doar câteva dintre toate brandurile care fac gama de produse ANSWEAR imbatabilă!

  sursa foto si informatii Answear.ro

  articol scris pentru SuperBlog 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: