Când muzica face cadouri

Târziu am înțeles de ce s-a supărat atât de mult colega mea de cameră, din cămin, când i-am aruncat discurile pentru pick-up.

”Avem cinci canale TV de muzică și tu tot crezi că o să mai folosești râșnița aia!”

”Muzica este pentru urechi, nu pentru ochi. Nu se ascultă în gălăgia din cluburi, la nunți sau petreceri. Muzica nu se vede într-un clip, acolo este doar o poveste comercială. Iar marile legende nu au nevoie de videoclipuri”. Da, îi plac trupele vechi, disco sau pop.

Nu am înțeles supărarea ei atunci, mi s-a părut exagerată. I-am și zis că ar trebui să trăiască în prezent și să se bucure de tehnologie. Ani mai târziu, când am hotărât, în familie, să renunțăm la televizor, am descoperit și eu sunetul clar al muzicii și al vocilor de radio. Și i-am dat dreptate. Diferența este evidentă, mai ales dacă ai un sistem audio performant.

 

Evident, nu m-am gândit niciodată că aș putea face un asemenea cadou cuiva. A fost un moment special, care mi-a demonstrat că muzica e puternică, leagă și desface prietenii, apropie oameni, salvează suflete și dă speranță.

În lumea muzicii, a artiștilor sau a producătorilor de sisteme audio, se întâmplă des să vorbim de cadouri făcute comunității. Vă pot da exemplul Edifier, care a crescut de la o companie mică din China, până la o organizație internațională importantă, cu operațiuni în toată lumea. EDIFIER si-a dezvoltat propriul departament de cercetare și dezvoltare și a scos un produs realizat în totalitate în curtea proprie: design, mase plastic, producție PCB, asamblare, serigrafie. Brandul EDIFIER este definit de trei pasiuni, pentru sunet, design și calitate.

EDIFIER își propune să devină un lider recunoscut la nivel international, iar în paralel se implică în proiecte umanitare. Compania oferă burse studenților de la diverse discipline de la Institutul de Tehnologie din Beijing, iar prin programul EDIFIER Angel Sound Foundation îi ajută pe copiii cu deficiențe de auz să descopere puterea sunetului. Fundația a primit la lansare, din partea EDIFIER, o donație de 2 milioane de dolari, cu ajutorul cărora peste 60 de copii cu deficiențe de auz au primit implanturi cohleare.

Cum o fi să lucrezi la o companie care ajută copiii să aud muzica? Ce energie trebuie să fie în această companie! Eu am simțit o emoție puternică doar că mi-am ajutat prietena să-și întâlnească artiștii preferați!

logo-magazinultau_1504192561Dacă puteți face cadou cuiva, nu ezitați. Iar dacă vă cumpărați un obiect, aveți grijă să fie unul produs de o companie care se implică în proiecte umanitare. Adică o parte din suma plătită de dumneavoastră va merge la o altă persoană, mai puțin norocoasă.

 

E25HD-Luna-Eclipse-Home-Theatre

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: