Rezolvă bărbătește. Cu dezmembrari.net

La femei, e complicat. Navighează trei zile, pe 30 de site-uri, mai merg și în mall-uri și abia apoi comandă un produs. Indiferent ce este: haine, pantofi, cosmetice… Este un proces lung și anevoios.

La bărbați e ușor. Intră pe un site de dezmembrari auto și găsesc acolo toate piesele, mici sau mari, pentru orice mașină. La o singură adresă de Internet găsesc o adevărată bursă de piese auto, unde parcurile de dezmembrări postează anunțuri cu piese sau mașini pentru dezmembrări. Iar dacă, prin absurd, nu găsești ce-ți trebuie, tot ce trebuie să faci este să spui.

Toate parcurile de dezmembrări auto din țară vor afla de dorința ta și îți vor trimite oferte.

Site-ul îți pune la dispoziție un formular special pentru asta. Tu introduci date despre mașină (marcă, anul de fabricație, motorizare, model, serie șasiu) și despre piesa pe care nu o găsești , iar cererea se trimite automat către toate centrele de dezmembrări care afișează produse pe acest site. Dacă tu postezi cererea ta, atragi atenția partenerilor care, din lipsă de timp sau de personal, au acea piesă pe stoc dar ea nu a fost pozată și postată în anunțuri. Lași numărul de telefon și, dacă apare cineva care are acea piesă, te sună. Dacă sunt mai mulți vânzători care au produsul, ai libertatea de a alege varianta mai bună (mai ieftină) dintre propuneri primite.

Simplu și rapid. Rezolvat bărbătește. Fără complicații. Piese pentru orice , de la niște profesioniști care dezmembrează o gama variata de autoturisme, dube, autoutilitare, platforme și tot ce aparține de vehicul comercial. Site-ul este structurat pe categorii de piese, localități, județe, mărci sau modele.

 

156029_428454387293901_5038329641813799831_n

Prin urmare, nu trebuie să știi tu mai multe site-uri sau magazine online de piese auto, nu trebuie să cauți tu, să umpli desktopul cu ferestre deschise pentru a compara prețuri, să ceri detalii, să-i suni pe toți și să-i întrebi despre piesă. Trebuie să știi o singură adresă: Dezmembraripenet, unde tranzacțiile se bazează pe comunicare. Site-ul are si pagină de Facebook, unde se răspunde la mesaje foarte repede , se postează noutățile și se fac și opere de caritate. De exemplu, azi au pus un anunț prin care se oferă, gratuit, pentru o persoana cu handicap, un kit frână de mână care vine montat pe volan. Am dat like paginii dezmebraripenet.ro, la invitația unui prieten care cumpără des de pe acest site (are multe mașini la firmă) și care este mulțumit de produse și modul lor de rezolvare a problemelor.

Când un site arată respect și profesionalism își fidelizează clienții. Care spun și altora și uite așa piața de vânzare și cumpărare devine mai mare. Aici vin mereu noi parcuri de dezmembrări, dar și noi cumpărători. Este un proces natural, bazat pe calitatea serviciilor oferite.

Există multe forumuri online în care se vorbește despre dezmembrări, iar părerile celor interesați coincid când vine vorba despre un lucru: trebuie să ai de unde alege, să existe mai multe oferte. Exact asta găsești pe pe dezmembraripenet.ro, bursa care aduce laolaltă majoritatea parcurilor de dezmembrări din țară!

Avantaje:

 • Economisești timp în căutarea piesei de schimb pentru mașina ta. Aici sunt toate ofertele mai multe parcuri de dezmembrări auto
 • Site-ul este bine realizat, produsele fiind ușor de găsit. Piesele auto sunt împărțite pe categorii, mărci si modele, prețuri sau județe.
 • Trebuie să știi exact ce piesă îți trebuie și o vei găsi la categoria ei. De exemplu, la categoria motoare poți găsi atât motoare complete cât și  pe bucăți bloc motor, în funcție de ce aveți nevoie. Nimeni nu-ți impune să cumperi un anumit pachet, ci doar piesa de care ai nevoie.
 • Ai garanția că vei cumpăra de la oameni serioși, deoarece după fiecare tranzacție se oferă un calificativ, pentru a ști cum s-au comportat cei implicați în vânzare.
 • Piesele vor fi transmise  prin curier în toată țara. Beneficiază de garanție și condiții avantajoase de retur.
 • Rezolvi totul ca de la bărbat la bărbat:

1424697899banner3

Advertisements

7 thoughts on “Rezolvă bărbătește. Cu dezmembrari.net

Add yours

 1. Cam in toate cazurile de dezmembrari,daca aduni toate piesele iese suma mai mare decat a masinii intregi,neavariate.Sau cel putin aproape.
  Caci asta e si ideea.De aceea multi le dezmembreaza,nu prefera sa le vanda “intregi” ,lovite.

  Like

 2. Exista piese care merita luate din dezmembrari, si anume cele care nu se uzeaza practic deloc, si anume: faruri, bari, geamuri(sticlaraie), ornamente, interioare, boxe, carlig de remorcare, barile de plastic, aparatoare, roti si unele de tinichigerie

  Like

 3. cel mai important zic eu chiar vital este modul in care s-a facut dezmembrarea, astfel daca ai desfacut piesa corect, cum scrie ,a carte, fara a-i afecta parametrii sai functionali atunci, daca e si la un pret bun e recomandabila chiar, mai ales comparativ cu varianta “chinezarie”
  ….daca iti permiti original nou, asta e varianta ideala, dar nu prea isi are loc in realitatea romaneasca din pacate!!! 😐

  Like

 4. Eu optez mai repede spre piese din dezmembrari. Masini nu stiu cine mai cumpara in ziua de azi,insa de reparat se repara in draci. Cu gropile din drumurile noastre, toti schimbam foarte ds tot felul de piese mai ieftine sau mai scumpe

  Like

 5. Unii asteapta sa cumpere Audi A6 la pret de bicicleta,sa nu-i ma schimbe filtrele si uleiul niciodata,sau kitul de distributie,insa la prima defectiune vanzatorul e devina.Bineinteles ca ratatii respectivi nu au,nu au avut si nu o sa aiba bani de o masina noua,insa au de comentat la orice.Le este suspect ca tu iei cu un leu si dai cu 5.Asta este economia de piata,ei s-ar astepta sa le dai cu 50 de bani sa faca ei burta mare.Ca asa au fost obisnuiti,sa primeasca de toate fara sa faca nimic.Nu conteaza ca tu esti plecat de acasa cu saptamanile,ca dormi prin parcari pe autostrada,ca faci mii de km ca sa gasesti masinile care-ti convin….nu astea nu conteaza, tembelul vrea ieftin si bun,daca se poate si in rate… ei oligofrenii au creat piata asta de rahat,din cauza lor a aparut industria asta de cosmetizat rable si dat km inapoi….. pentru ca la urma urmei comertul cu masini rulate e o afacere ca oricare alta in toata lumea civilizata,

  Like

 6. Piata de dezmembrari a mers,merge si o sa mearga mult timp de acum inainte.Si e normal sa fie asa,merge bine si in occident,cum sa nu mearga in Romania unde nivelul de trai scazut si taxele de inmatriculare mari impiedica lumea sa-si ia masini mai noi. In afara de asta drumurile proaste,combustibilul destul de slab calitativ,vechimea parcului auto…..reparatiile sunt in top

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: