Scrisoarea deschisă a unei pisici către toți stăpânii

”Acum, pe bune, chiar credeți că nouă le place să purtăm chestiile astea?

 

Așa arată niște fețe fericite? Nu ar fi mai corect să recunoașteți că vă distrați pe seama noastră? Că nu vă gândiți la confortul nostru când ne îmbrăcați așa, ci doar la pozele pe care le veți posta pe rețelele de socializare?

Și dacă tot v-am captat atenția… Credeți că mie îmi convine să fur tot de pe masă și să mă transform așa? Să respir greu și să nu mai apuc să ajung la litieră? Nu vă întrebați de ce am probleme cu rinichii, dermatită și chiar un început de diabet?

3_original

Ar mai fi scos chirurgul ciucuri de la covor și jucării de pluș din stomacul meu dacă mi-ați fi cumpărat o jucărie pentru pisici? Ar mai fi făcut Rex obstrucție intestinală dacă i-ați fi adus o minge specială pentru câini?

Ar mai fi rupt el trei zgărzi, dacă i-ați fi luat una zdravănă? Aș mai fi stricat eu două canapele, dacă aș fi avut și eu un mic pomișor în casă?

Nu, nu vreau să vă cert prea rău, deoarece știu că ne iubiți și ne vreți binele. Sunteți bine intenționați, dar nu vă pricepeți. Ne dați mezeluri, crezând că ne plac. Ne aruncați pinguini de pluș ca să nu ne simțim singuri. Ne îmbrăcați în roz ca să ne asortăm și să ne mângâie lumea pe stradă.

Nu ne place. Nu ne trebuie. Nu ne face bine. Ne îmbolnăviți.

Aveți nevoie de informație, iar Internetul, unde las și eu această scrisoare deschisă, e plin de amănunte. E greu să cauți, să alegi să discerni? Nu e timp? Vă recomand eu un site, Cattitude.ro,  unde niște oameni bine intenționați, ca voi, dar mult mai bine informați, vând tot ce avem noi nevoie ca să trăim o viață sănătoasă.  Ei caută, în toată lumea asta, cele mai bune haine, accessorii și hrană pentru pisici și câini și le aduc în România.

Nu ne-ar sta mai bine cu haina asta, care rezistă la vreme rece și umedă, oferă protecție și căldură maximă, se pune și se scoate ușor de pe noi?

ruffwear-powder-hound-jacheta

Nu credeți că ne-ar plăcea  să mâncăm natural, fără aditivi, de exemplu această pungă de ACANA Grasslands, care conţine carne proaspătă de miel, raţă crescută liber, ouă crescute în cuibar și ştiucă întreagă?

acana-grasslands-mancare-pisici-68-kg Nu ne-ar plăcea și nouă una dintre zgărzile astea fabricate dintr-un strat gros foarte rezistent de poliester, cu umplutură moale la mijloc, care este anti alergică, nu irită gâtul şi se usucă uşor? Nu, nu merităm?

planet-dog-orbee-tuff-minge-orbeeNu merita si Rex o minge Orbee, ”cea mai bună minge pentru câini din lume” conform experților, care nu se strică și e rezistentă la mușcături?

Acum nu trebuie să fiți atât de triști. Nu plângeți. Încă nu ne-ați omorât. E timp să îndreptați lucrurile. Și nici nu veți pierde multe ore pentru asta. Intrați pe site-ul Cattitude.ro, făcut  de Creative Wings  special pentru stăpânii ocupați, unde veți găsi foarte ușor toate produsele de care avem nevoie. Asta dacă vreți să vă revanșați și să vă iertăm de toate păcatele.  Nu trebuie să recunoașteți că ați greșit, le lăsați sub brad, ca să credem că ni le-a adus Moș Crăciun. În schimb, noi vom continua să vă facem viețile mai pline și mai frumoase, multă vreme de acum încolo, fără dureri și vizite la veterinar!

Semnat: o pisică cu atitudine.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: