Tu ce ii oferi copilului tau de Craciun?

Se apropie cu pasi repezi Craciunul si foarte multi parinti au intrat in febra cumparaturilor pentru cadourile celor mici. Tu ce ii oferi copilului tau de acest Craciun? Jucarii de plus, papusi sau masinute, jocuri de strategie? Ce-ai zice sa schimbi putin placa si sa oferi in dar o perna electronica Soy luna ? O perna deosebita si plina de secrete! Aceasta perna multifunctionala contine : un cablu Jack si un difuzor pentru a conecta MP3 player-ul , un jurnal cu lacat, 8 pagini reutilizabile si 1 marker.

Serialul Soy Luna este una dintre cele mai iubite productii marca Disney. Personajul Soy Luna – Luna Valente, interpretat de Karol Sevilla,are o poveste tipic adolescentina: duce o viata fericita in Mexic, lucrand cateva ore pe zi livrand mancare pe roti (patine cu rotile), lucru ce ii permite sa petreaca cea mai mare parte a timpului liber facand ceea ce-i place cel mai mult: sa fie impreuna cu cel mai bun prieten al ei, Simon si sa patineze cu rolele pe faleza din Cancun. Viata Lunei ia o intorsatura neasteptata atunci cand se muta impreuna cu familia ei in Argentina.

Cu siguranta copilul tau se va bucura de aceste cadouri speciale! Dar gama de produse Soy Luna contine mai multe, printre care putem aminti de: imbracaminte Soy Luna, patine cu rotile, bicicleta, boxe portabile – categoria divertisment Soy Luna va asteapta cu cele mai bune oferte si propuneri de cadouri pentru cei mici.

Toate produsele mentionate mai sus le gasiti pe MyKitty.ro , magazin de comert electronic ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii, datorita testarii si imbunatatirii continue a platformei lor software. Site-ul garanteaza calitatea tuturor produselor disponibile la ei pe platforma.
Alege cadoul perfect pentru copilul tau de pe MyKitty.ro si pregateste-te pentru un Craciun plin de magia celui mai in voga serial Disney al momentului: Soy Luna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: