Ați mânca o căpșună albastră?

Capsuna albastra exista si a fost creata in laborator. Practic este un organsim nou care pastreaza toate calitatile capsunei clasice, incepand de la gust si aroma, fiind imbunatatita sub aspectul rezistentei si texturii, in plus fiind de culoare… albastru intens.

Partea cea mai interesanta din toata aceasta poveste este faptul ca noua capsuna albastra a aparut neintentionat. Geneticienii au avut ca scop imbunatatirea capacitatii capsunilor de a rezista la temperaturi scazute, inclusiv la inghet, fara sa-si piarda niciuna dintre proprietati. Asa se face ca au inclus in structura genetica a capsunilor clasice o gena provenita de la un peste care traieste in Artica si care nu ingheata indiferent de temperatura mediului. De fapt, au adaugat un antigel natural capsunilor, scrie strawberryblu.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: