Cum pastram in frigider anumite alimente

Merg la cumparaturi cam o data la 2 saptamani, iar atunci cand merg incerc sa imi cumpar tot ce am nevoie. Astfel, o data la 2 saptamani umplu frigiderul si lada frigorifica. Recunosc insa ca lada frigorifica nu o am de mult timp, ci de vreo jumatate de an. Mi-am cumparat-o deoarece am gasit o lada frigorifica la un pret foarte bun si am zis ca e momentul. Am cumparat-o de pe rombiz.ro si cred ca am facut o buna alegere, deoarece am mereu la indemana carne, peste, legume congelate etc.

Eu acord o mare importanta pastrarii alimentelor in cele mai bune conditii, fapt pentru care am grija mereu la acest aspect.

Daca e vorba de carne, pe  cea cruda mereu o depozitez in partea de jos a frigiderului, in pungi de plastic. De ce jos? Pentru ca uneori lasa din sucul propriu si nu vreau ca acesta sa curga pe  fructe, legume, sau alimente gatite. In cazul in care carnea e gatita, o pastrez in caserole etanse, dar nu o tin in frigider mai mult de 4 zile.

Mereu am in frigider oua, fapt pentru care m-am informat cum anume le pot pastra in mod corect. Cum le pastrez? In ambalajul original, pe raftul de sus.

In privinta lactatelor, nici acestea nu lipsesc din frigiderul meu. Laptele il pastrez in ambalajul original, pe raftul din mijloc, deoarece temperatura este mai ridicata, iaurtul in general il tin pe usa de la frigider, iar untul il pastrez mereu in ambalajul original. Astfel  lactatele mele  sunt consumate in cele mai  bune  conditii. Am grija sa nu le tin in frigider foarte mult si sa le consum cat mai repede.

Legumele le tin in lada de la frigider, insa doar pe cele care trebuie pastrate la rece. In privinta fructelor, recunosc faptul ca nu le tin in frigider. Le cumpar si le consum cat mai repede.

Acestea sunt alimentele pe care le pastrez eu cel mai adesea in frigider.

Tu cum obisnuiesti sa iti depozitezi alimentele in frigider?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: