Mitul fotoliului potrivit

Unii oameni caută neîncetat fotoliul potrivit. Merg în magazine de mobilă sau în hipermarketuri și se așază pe fotoliile expuse, pentru a vedea cum se simt. Caută pe Internet, pe zeci de site-uri, compară prețuri și citesc păreri. Da, eu chiar știu persoane care fac acest lucru. Poate pentru că ne apropem de 50 de ani, iar cam toți cei din anturajul mei se pregătesc de pensionare? Poate. Dar un fotoliu bun i-ar plăcea oricui, indiferent de vârstă.

Daca nu sunteți siguri ce fotoliu doriți, nu are nici un rost să vă grabiti în a face o achiziție. Este un produs de folosință îndelungată, care vă va fi util multe ore pe zi.Trebuie să fie rezistent, atrăgător, dar mai ales confortabil. Dar când îl veți găsi, la un moment dat, veți știi că trebuie să-l cumpărați.

Cuvântul ”fotoliu” este sinonim cu cuvântul ”confortabil”.  Iar dacă întrebi cunoscuții când s-au simțit cel mai confortabil în toată viața lor, îți vor spune că atunci când li s-a făcut masaj.  Prin simpla deducție, cel mai confortabil fotoliu ar fi cel care-ți face și masaj.

Fotoliu-cu-masaj-iRest-SL-A51-CremDa, știu, este o investiție scumpă. Dar pe www.masatto.ro persoanele fizice beneficiază de un preț de depozit pentru fotoliile cu masaj, de garanție și service pentru 5 ani, se acordă bonusuri speciale și se caută cel mai bun preț pentru client și se poate plăti în rate fără dobândă.

Deviza Masatto este : ”Cel mai bun preț la fotoliile cu masaj. GARANTAT”!

Compania Masatto aduce în România cele mai renumite branduri de fotolii cu masaj comercializate pe piețele mari din America, Australia, Europa, Rusia și Orient. În afară de calitatea și complexitatea funcțiilor de masaj ne-am orientat doar pe acele branduri a căror produse se remarcă prin fiabilitate crescută și calitatea materialelor utilizate. Fotoliile comercializate de Masatto de la Panasonic, Inada, Sanyo, iRest, Rokol, Human Touch au o durată medie de viață între 7-10 ani.Fotoliile profesioanale cu masaj sunt doar de 5 ani pe piața din România și până acum intervențiile în service au fost infime.

Iată câteva dintre beneficiile masajului, multe esențiale pentru sănătate. Iar o investiție de câteva mii de lei în sănătate este o investiție într-o viață mai frumoasă. La prețul unei vacanțe.

 • Vă eliberați de stres si vă relaxați total– se va întâmpla des să adormiți folosind propriul fotoliu de relaxare cu masaj!
 • Scăpați de tensiunea și rigiditatea din mușchi – s-ar putea să vă simțiți în formă maximă atunci când terminați sesiunea pe scaunul de masaj.
 • Îmbunătațirea circulației sanguine și a limfei – limfa și sângele lucreză împreună pentru a elimina toxinele dăunatoare din organism. Atunci când mușchii sunt lucrați intens, rezultatul este mai bun, deoarece limfa si circulația sanguină spală mai multe toxine din organism. Acest proces poate, de asemenea să normalizeze tensiunea arterială!
 • Vindecare mai rapidă – prin creșterea fluxului sanguin, se trimite mai mult oxigen la țesuturi. Deoarece oxigenul este esențial pentru vindecare, veți observa o recuperare mult mai rapidă a zonelor de interes.
 • Mai puține spasme musculare – probabil știți deja cât de bine se simt muschii după un masaj făcut de un terapeut licențiat. Nodurile și spasmele dispar împreună cu rigiditatea și tensiunea din musculatură. La aceași experiență vă puteți aștepta cu propriul dvs. fotoliu cu masaj.
 • Îmbunătățirea flexibilității – Masajul este relaxant. Relaxarea vă va permite să vă mișcați mai liber. Puteți testa cu un exercițiu simplu: să vă atingeți degetele de la picioare înainte de sesiunea de masaj în fotoliu și din nou, după ce ați terminat. Veți fi surprinși de îmbunătățirea semnificativă în mișcare.
 • Creșterea nivelului de endorfină – corpul tău produce analzegice în mod natural. Trei metode foarte eficiente pentru a ridica nivelul endorfinelor sunt următoarele: masajul , manipularea chiropractică sau exercițiile fizice.
 • Îmbunătățirea respirației – rigiditatea mușchilor din jurul coastelor poate să vă afecteze respirația. Scaunul dumneavoastră de masaj va lucra acei mușchi care vă rețin să respirați profund. Vă recomandăm să testați beneficiile aduse de fotoliul de masaj printr-o respirație adâncă după sesiunea de masaj. Veți fi surprins de îmbunatațirea adusă de masaj.
 • Dureri de gât și de spate diminuate – musculatura încordată cauzează multe din durerile din corpul dumneavoastră. Prin utilizarea fotoliului dumneavoastră de masaj musculatura se relaxează și durerile din multe zone vor dispărea aproape magic.
 • Postură mai bună și mai corectă – Ca și efect al durerii mulți care suferă de dureri musculo-scheletice ajung sa aibă o postură incorectă. Folosirea regulată a noului fotoliu de masaj vă va îmbunătăți treptat spatele dumneavoastră. Chiar și după o singură sesiune veți observa că sunteți mult mai flexibil și aveți o postură mult mai dreaptă .
 • Prevenirea artritei degenerative – Artrita degenerativă poate să rezulte prin aplicarea unei presiuni ridicate pe zonele cu postură anormală, cu efecte negative asupra oaselor. Prin utilizarea fotoliului dumneavoastră veți avea mai puține dureri de articulații, mai ales dacă aveți peste 40 de ani. Sesiunile regulate de masaj vă vor ajuta să redobândiți starea de sănătate.
 • Stare de bine– Vă veți simți o persoană schimbată datorită beneficiilor aduse de fotoliul dumneavoastră cu masaj: veți avea mușchii relaxați, va crește nivelul endorfinelor, se va imbunatați circulația sanguină și a limfei. Cu o postura a corpului îmbunătățită veți arăta chiar mai tineri și veți dobândi o strălucire aparte. Toată viața dumneavoastră poate fi îmbunătățită prin utilizarea regulată a fotoliului  de relaxare cu masaj !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: