De ce sunt utile frigiderele auto

V-ati gandit vreodata cat de utile sunt lazile frigorifice pentru camioane si alte vehicule de transport?
Un frigider auto  poate avea multiple intrebuintari. De exemplu, imaginati-va ca in lipsa acestora, nu ar fi posibile transporturile de medicamente, de substante speciale folosite in medicina – substante ce is pierd proprietatile daca sunt expuse unor temperaturi neadecvate sau alte produse asemanatoare.
Totodata, o lada frigorifica poate servi si la transportul unor alimente si bauturi perisabile.
Conducatorii auto care se se deplaseaza pe distante lungi, in interes de serviciu sau in alte scopuri, pot avea si ei nevoie de un aparat care sa poata conserva in conditii bune lichide sau alimente. Un frigider auto poate fi extrem de folositor atunci cand, pe distante lungi, nu se intalneste nici un magazin, nici un restaurant sau hotel de unde sa poata fi achizitionata mancare. Racitoarele de pahare sunt dispozitive care ocupa un spatiu restrans si oricine le poate folosi cu usurinta, in momentul dorit.

Avantajul frigiderelor pentru vehicule consta in design-ul special, acestea fiind construite pentru a se integra perfect in spatiul de care dispune un camion, un microbuz sau orice alt tip de vehicul de talie mai mare, care se deplaseaza in mod frecvent pe distante foarte mari. Compania noastra, SC Fomco Prodimpex SRL, specializata in solutii pentru tahografe si in general solutii pentru managementul vehiculelor de transport calatori si marfa, pune la dispozitia clientilor interesati, o gama diversificata de coolere, frigidere cu sertare, racitoare si lazi portabile de dimensiuni si capacitati diferite, pentru o calatorie confortabila!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: