Ce cadou îi faci unui bărbat pe care nu-l cunoști prea bine?

Am făcut un pariu cu un bărbat. Pe un cadou. Unul mare, nu o acadea. Am pierdut, ce-i cumpăr?

Nu a vrut sub nicio formă să-mi spună ce și-ar dori. Nici nu-l cunosc prea bine, am făcut pariul la o discuție la terasă, mai multe cupluri, el era prietenul unei colege de birou.

E greu. Nu vreau să par îndrăzneață, să pară că-i fac avansuri, că-l plac. Nici nu e cazul. Vrea doar să-mi onorez pariul și s-o fac la modul serios, să arăt că-s parolistă și să fie un cadou frumos și util.

Am tot întrebat în ultima săptămână, am strâns rezultatele, și ca în acea emisiune ”ce spun românii” înclin să cred că am găsit răspunsul: unelte. Nu am întrebat chiar o sută de români, dar unul din doi a zis că un bărbat se bucură la o cheie franceză cum se bucură o femeie la un ruj sau un parfum.

27568_120_120_0Unelte sunt multe, nu-i ușor să o găsești pe cea care-i lipsește. Am dat peste menghine și leviere, patenți și holzsuruburi, vincluri și cricuri.M-am oprit la un pistol de vopsit, sigur va găsi un proiect prin gospodărie să-l folosească Sau îi fac chef cu cadoul ăsta și o mulțumesc și pe colega care s-a uitat un pic ciudat la mine că mă bag să fac pariuri cu bărbații altora.

Tu ce cadou îi faci unui bărbat pe care nu-l cunoști prea bine?

 

One thought on “Ce cadou îi faci unui bărbat pe care nu-l cunoști prea bine?

Add yours

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑