Greseli de evitat in constructia unui acoperis din tabla

Tabla cutata intruchipeaza o alternativa la indemana oricui, economica si usor de montat.  Printre beneficiile asociate cu utilizarea de rulouri de tabla trapezoidala,  trebuie amintite urmatoarele: greutatea redusa de care se bucura (au o grosime intre 0.5 – 1.0 mm) si inclusiv o transportare mult mai facila, alaturi de un montaj lejer, simplu de executat.

Tabla trapezoidala prezinta cateva performante de ordin tehnic deloc de neglijat, putand concura cu succes oricaror alte produse destinate acoperirii caselor si cladirilor. Ea este utila in cazul unor constructii industriale, atat pentru exterior, cat si pentru interior, in scopul invelirii acoperisului. In ceea ce priveste constructiile civile, tabla trapezoidala este folositoare pentru placarea gardurilor, acoperisurilor, precum si a sageacului acestora. Ea este confectionata fie din otel zincat, vopsit sau nu in prealabil, fie din magnelis (un aliaj care imbina otelul cu magneziul) sau din otel aluzincat, avand compusi din otel care nu ruginesc si dimensiuni care pot varia, in functie cu necesitatile clientului. In plus, la noi gasiti tabla cutata intr-o gama diversificata de culori, astfel incat orice exigente estetice pot fi indeplinite, fara probleme.

In continuare, va vom prezenta o serie de recomandari, pentru a va ajuta sa preveniti eventualele probleme care pot cauza disfunctii ale acoperisului casei dumneavostra:

  • De la structura de rezistenta (sarpanta) si pana la alegerea sistemului pluvial adecvat, trebuie sa aveti in vedere fiecare detaliu! Astfel, calculele aferente structurii de rezistenta se realizeaza in concordanta cu tipul de invelitoare si greutatea acesteia, expunand structura unei presiuni cat mai reduse. Asadar, o invelitoare de tip tabla trapezoidala/cutata poate fi ideala, intrucat este etansa si beneficiaza de o greutate mica, rezistand cu stoicism intemperiilor si conditiilor meteo nefavorabile.
  • Atentie mare la termoizolarea acoperisului! Recomandarea expertilor in domeniu este sa evitati materiale ieftine sau neadecvate tipului de acoperis. O montare defectuoasa a elementelor de termoizolatie poate provoca aparitia unor probleme ulterioare, ducand chiar la necesitatea inlocuirii acoperisului.

Din acest motiv, este indicat, in cazul mansardelor, de exemplu, sa utilizati atat folie anticondens, cat si bariera de vapori, pentru a facilita un climat cu confort sporit sub viitorul dumneavoastra acoperis, in orice anotimp. Un sistem eficient de termoizolare poate reduce cu aproape 80% din costurile incalzirii ori datorate unor masuri suplimentare de climatizare. O locuinta care nu este izolata corespunzator va suferi mari pierderi de energie, in timp ce locuitorii vor pierde la capitolul financiar, avand in vedere ca numeroase pierderi de caldura se desfasoara la nivelul acoperisului.

Daca ati ales toate materialele pentru invelitoare si cele pentru sistemul de termoizolatie, in primul rand trebuie sa va asigurati ca acestea vor fi montate in mod corect. Un montaj corespunzator este esential, tocmai pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de calitatea produselor in care ati investit! Compania nostra, specializata in solutii optime pentru acoperisuri, va ofera acoperisuri ieftine de tigla metalica , ferestre de mansarda moderne si durabile, alaturi de accesorii si sisteme de fixare eficiente, precum si servicii de transport, livrare si consultanta gratuite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: