Cenușăreasa nu și-ar fi lăsat pantoful în urmă, dacă era de la Carmine

Nu am înțeles nici până acum dacă biata Cenușăreasa chiar și-a pierdut pantoful sau a vrut ea să-l ”uite” pe scările palatului. Nu am înțeles nici de ce pantoful nu s-a transformat într-un papuc la miezul nopții, la fel ca restul costumației. Dar asta e altă discuție. Ideea este că, dacă ar fi existat Carmine Shoes pe vremea aia, pantoful ăla nu ieșea din picior, intenționat sau nu.

_MG_6999_copyNu că ar fi fost prea scumpi ca să-și permită o altă pereche. Nici că ar fi fost greu de procurat. Nu. Pantofii Carmine se pot comanda foarte ușor într-un magazin online pantofi, sunt făcuți la noi în țară și sunt ieftini, comparativ cu alte produse de aceeași calitate. Sunt din piele naturală, în toate culorile posibile, iar dacă nu au măsura ta poți face comandă și sunt imediat confecționați în făbricuță.

Dar sunt sigură că ea ar fi vrut să-i păstreze ca amintire. La urma urmei, vorbim despre primul bal din viața Cenușăresei, unde și-a întâlnit prințul. Apoi, un pantof bun, de calitate, cum sunt cei de la producătorul românesc, nu ar ieși așa ușor din picior! Da, pare neverosimil, dar e posibil ca niște pantofi să fie și ”glamour” și confortabili. Valoarea unui pantof cu toc este dată în primul rând de confortul oferit piciorului, prin material și model, nu prin paietele sau accesoriile care îl fac să pară „wow”. Încălțămintea Carmine este clasică, iar stilul este dat de culoare și calitate. Pun pariu că eroina noastră și-ar fi ales o pereche de pantofi stiletto auriu:

stiletto-auriu-1

 

LOGO-Carmine-250x250Noua colecție de pantofi dama a brandului Carmine este impresionantă.  Se observă o revenire la culorile pastel, însă nici culorile vii nu pierd teren, acestea inspirând cel mai bine energia caracteristică primăverii. Preferatele anului sunt nuanțele de albastru şi roz, două culori ce inspiră calmul şi eleganța. Sunt multe colecții: cu toc stilletto, fără toc, all day, chic, clasic, Jackie Kennedy, casula, retro, trendy, modern, spring, happy, top, oldies, Oxford, fancy, rainbow, pantofi stiletto Red Queen, stiletto decupat, mirese, stiletto fundiță. Pare mult, dar o femeie rezistă la atâtea colecții și se uită la fiecare pantof în parte, are puteri nebănuite când vine vorba de încălțăminte

stiletto_carmine_ciclam2Vă spuneam de Cenușăreasa și de pantoful ei pe care nu l-ar fi lăsat în urmă, dacă s-ar fi muncit atât să-l aleagă din marea de pantofi Carmine. Și atunci, cum ar fi găsit-o prințul? Evident, cei doi ar avea un bun subiect de conversație, care să spargă gheața:  el i-ar spune că se mișcă minunat, grațios și lin, de parcă ar pluti, iar ea i-ar vorbi despre pantofii ei noi, e meritul lor, cea mai bună pereche din viața sa, singura, de fapt. El s-ar arăta curios privind viața ei, iar Cenușăreasa i-ar povesti despre mama și surorile vitrege , despre drama ei, i-ar da și nume și iar spune chiar și unde locuiește. Iar el s-ar duce a doua zi și ar salva-o, nu ar fi nevoit să umble cu un pantof prin tot ținutul ca s-o găsească.

fashionlovephotographyshoesstyle-50aaf253ffb902eaef795b4e2e0aeebf_hIdeea este că un pantof bun îți poate schimba viața. Poate fi subiect de conversație, îți poate schimba dispoziția, poate atrage priviri, îți poate schimba statutul și modul în care ești privită. Te ajută să reziști la muncă, pe stradă, la petreceri, menține sănătatea picioarelor. Te poate ajuta să arăți bine la un interviu pentru un job, unde angajatorii sunt atenți la toate detaliile. La teatru, la prima întâlnire, la o apariție TV, oriunde este nevoie să arăți impecabil.

Încălțămintea de damă Carmine este făcută cu pasiune, iar asta se vede online sau în magazinul Victoria, la etajul 1 de pe Calea Victoriei din București. Este confecționată doar din piele 100 % naturală și cuprinde colecții de pantofi, sandale, cizme, ghete , balerini si botine, în multiple variante de culori și modele, mereu în pas cu moda.

1

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2016.

Advertisements

16 thoughts on “Cenușăreasa nu și-ar fi lăsat pantoful în urmă, dacă era de la Carmine

Add yours

 1. propunerile de încălţăminte pentru sezonul ce urmează să debuteze glorios – şi mult asteptat aş adăuga – ating o paletă largă de gusturi şi abordari. miza perioadei este un “back to basics”, chiar dacă ne referim aici la pantofi oxford sau la un model stiletto clasic.
  Pantofii sezonului de primăvară 2016 sunt deopotrivă comozi, deopotrivă inediţi, deopotrivă atrăgători.

  Like

  1. mercic, m-am gandit la noi doua, cum incepem conversatiile noastre de la niste pantofi sau haine… si cat dureaza
   pantofii sunt un bun subiect de conversatie, asta e clar

   Like

 2. Carmine inseamna calitate, asta e clar, am si eu o pereche si nu se deterioreaza, nu-si schimba forma, sunt impecabili, asta inseamna calitate romaneasca la pantofi

  Like

 3. O poveste mai plauzibilă. modernă
  Fără secrete, asta ar trebui să fie deviza, Cenușăreasa ar trebui să-i spuna printului de unde vine, cum o cheama, adică să comunice
  in ziua de azi i-ar fi dat id de facebook, ar fi facut schimb de numere telefon….

  dacă amandoi sunt timizi, o discutie despre pantofi poate sparge gheata, bineinteles daca sunt pantofi de calitate, nu made in china

  Like

 4. sora mea si-a cumpărat doua perechi de mireasa de la Carmine, deoarece aici s-a incadrat cu banii, foarte foarte ieftin

  din dorinţa de a se simţi cât mai comod, multe mirese aleg două perechi de pantofi, una pe care o va încălţa pe timpul zilei, inclusiv la ceremonia religioasă şi o pereche pe care o va purta noaptea şi care să-i permită să fie pe ringul de dans până dimineaţă, fără dureri de picioare , la Carmine găsești de toate tipurile si sunt pantofi rezistenti si comozi

  Like

 5. ai dreptate , ca pantofii de calitate te tin mai mult si le ramane aspectul aproape intact (daca ai grija d ei) eu cred ca-si merita banii, iar cei de la Carmine nu sunt scumpi deloc

  Like

 6. Am nevoie de niste pantofi negri, oxford, simpli. Nu o sa ii port des.
  Stii un magazin in Bucuresti unde gasesc ceva decent in zona 300-400 lei?

  Like

 7. Dacă îți cumperi pantofi de calitate aceștia te vor ține mai mult decât cei din piață pe care trebuie să-i înlocuiești după maxim un an de purtare.
  Căptușeala trebuie să fie tot din piele naturală și straturile care sunt în compoziția tălpi sunt cusute una de cealaltă nu lipite. Cusătura trebuie să fie simplă și elegantă fără a ieși prea tare în evidență.
  Pantofii se încearcă seara când picioarele sunt umflate pentru a fi sigur că îți sunt potriviți. Dacă te strânge pantoful la început, sunt specialiști care-ți pot lărgi un pic pielea. Pielea de calitate se mai lasă.
  Eleganța și durabilitatea pantofului constă în materiale folosite. Cel mai bun material pentru pantofi este pielea de animale deoarece permite labei piciorului să respire, ne protejează de condițiile climatice și este ușor de lucrat cu ea.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: