Altgrad Auto, partenerul șoferilor. Oferte de Black Friday

Sunt sondaje de opinie care spun că mașina este al doilea lucru în care se duc banii românilor. Primul este casa, cu tot ce implică ea. Apoi mașina, care este o mare consumatoare de bani, resurse și nervi. Îi trebuie combustibil și piese de schimb, atunci când se strică. Sunt oameni și oameni. Unii care se duc în primul magazin de piese auto de cartier și cer o piesă nouă, în locul celei stricate, alții care se lasă pe mâna service-urilor auto, cu tot ce implică repararea mașinii, iar alții care caută cea mai ieftină soluție pentru rezolvarea problemei. Acestea sunt gospodarii. Cei care muncesc pentru banii lor, nu le pică din cer. Și care fac caută un furnizor un pentru mașina lor, iar când îl găsesc devin fideli.

Gospodarii cumpără piese pentru mașinile lor de la distribuitori autorizați, care garantează pentru produsul lor. Că nu sunt piese second, că sunt originale și au garanție. Pentru că mașina trebuie să funcționeze perfect, deoarece vorbim de vieți omenești care se bazează pe aceste componente auto. Aceștia sunt responsabilii. Unii, însă, tratează problema cu superficialitate: cumpără piese auto ca și cum ar cumpăra haine sau pantofi, de oriunde, fără să pună multe întrebări. Eu sunt altfel, eu gândesc că este o are responsabilitate să te urci la volanul unei mașini, mai ales când iei și alți pasageri în mașină. Iar vehiculul trebuie să funcționeze perfect.

V-am mai spus că nu mă urc în mașină la oricine. Ori conduc eu, eu merg cu colegul care știu că se îngrijește de mașina sa, George. E șofer profesionist la bază, are un Ford și își face service-ul cu piesele de la Altgrad Auto. Știu asta că mereu îmi spune de ofertele lor, substanțiale, cum sunt și recentele reduceri la piese Ford de Black Friday 27-30 noiembrie.  Când vrei să comanzi de pe un magazin online, cauţi indicii pentru a vedea dacă acel magazin este unul serios, pe care te poţi baza. Dacă este unul apărut peste noapte şi care pare făcut de nişte amatori sau începători, nu treci de prima pagină. Însă, dacă are un site bine făcut şi care are în spate o istorie de câţiva ani în online, atunci lucurile se schimbă. Te gândeşti că, dacă a rezistat atâta timp, înseamnă că a avut clienţi mulţi şi mulţumiţi, care au revenit pentru a face comenzi şi au recomandat portalul mai departe altora.”

Sunt chiar pe bune reducerile la Altgrad” – îmi spune și îl cred, că doar le cunoaște oferta și vede diferența la preț la piese Ford Focus. Are Card Avantaj sau Start BT și poate plăti în șase rate fără dobândă. Are manoperă gratuită pentru montajul la pachetele de revizie complete achiziționate.

S-au scris sute de articole despre relația dintre un șofer și mașina lui. Că e iubire, că e mândrie, că e trofeu… Relația dintre o mașină și șoferul ei este bazată pe încredere. Tu îi dai piesele cele mai bune, ea îți răspunde cu aceeași monedă, te duce în siguranță acolo unde vrei.  Aici vorbim de un parteneriat, între mașină, șofer și furnizorul de piese de schimb.

12107739_1214747118540106_6201770688049803487_n

Altgrad. Auto.ro este partener în această relație. Iată câteva motive:

1.Știe că nu poți sta fără mașină, așa că-ți trimite piesele comandate a doua zi, iar transportul e gratuit! Nu te întârzie, nu te amînă, iar dacă nu are în stoc, îți aduce în câteva zile pisele originale, imporate!

2. Știe că nu-ți poți monta singur piesa și nu te trimite la alt service. Te invită la propriul service, cu  piese și servicii la un grad înalt de calitate prețuri atractive pentru mașina ta: Reparații de mecanică şi întreținere, reparații motor, service roti, vulcanizare, montaj parbrize, lunete geamuri laterale, transmisie, reparații frână, reparație direcție – suspensie, electrica auto, diagnoză computerizată, reparații pompe injecție și injectoare model clasic, service Auto Mobil sau servicii tractare auto București.

3. Știe să fie profesionist: presteaza în timp record și la cele mai avantajoase preturi servicii de mecanica pentru marcile: Ford, Opel, Vw, Audi, Seat, Mazda, Dacia, Nissan, Renault, Peugeot, Fiat, Iveco atat turisme cat si microbuze.

11comanda-piese-ford-150-ron-si-ai-o-bere-bonus-altgradauto4. Știe să se specializeze pe ceva și să fie bun într-un anumit domeniu: Altgrad Auto este partener Ford Service înregistrat în reteaua Ford. Site-ul  este realizat dupa programul Ford, conține piese originale, poze realizate de către echipa Altgrad Auto pieselor auto Ford. Cnd se selecteaza o masina Ford, site-ul recomanda piese special pentru acea mașina, pe langa produsele selectate din aceeasi categorie.

5. Ultimul lucru și cel mai important este faptul că site-ul știe să ofere disconturi și facilități pe toată perioada anului, nu numai de Black Friday. Administratorii au înțeles că fidelizarea clienților este esențială, iar asta se poate face prin promptitudine, calitate și înțelegere față de nevoile șoferilor. Iar șoferii vor siguranță pentru familiile lor, să ajungă toți cu bine acasă. Iar ca să înțelegeți cât țin eu la asta, postez mai jos reclama mea preferată.

12313552_525406447621719_3125751552682238228_n

Ofertele de la AltGrad Auto sunt multe. Le pun mai jos pe cele mai importate:
– Manoperă gratuită montaj la pachele de revizie complete achiziționate
– Manoperă gratuită la distribuții complete cu pompa apa marca Ford
– Plata în 6 rate fără dobândă piese auto și service prin Card Avantaj sau Start BT
valabile si pentru magazinul online
– Extra discount de 5% pentru comenzile online pe catalog piese Ford
de peste 500 ron.
– Pachet înlocuit antigel G 12 Plus la 99 ron
– Pachet înlocuit lichid frână ATE la 120 ron
– Manopera gratuită la montaj acumulatori.

Altgrad Auto este o companie de tip full service, specializata in import si vanzare de piese auto, consumabile si accesorii.  Solutii auto oferite: elemente caroserie, elemente directie, elemente franare, elemente motor, elemente optice, elemente transmisie, sistem aer conditionat, sistem esapament, electrice, filtre, suspensie, lubrifianti, antigel, accesorii, airbag , anvelope, caroserie , cutie de viteze , elemente de interior , faruri ,jante, lumini , motor , oglinzi , parbrize si geamuri , parti electrice , sistem evacuare, sistem franare , sistem racire, suspensie si directie, service auto, reparatii auto.

Advertisements

4 thoughts on “Altgrad Auto, partenerul șoferilor. Oferte de Black Friday

Add yours

  1. EU apreciez fidelizarea, reducerile permanente nu doar trecatoare, EU am gasit reduceri la ALTGRADpe un forum, pentru membrii forumului, cu diagnoza computerizata gratuita pentru membrii forumului și tarife speciale

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: