Îmi plac joculețele clasice

Nu se poate să nu fi avut discuția asta. Cu prietenii, cu colegii, familia. Ce jocuri jucați online.
Cei care se bagă primii în discuție sunt cei cu jocurile de luptă și strategie, război, plan de luptă, cu bătălii câștigate și victime numărate. Joacă în rețea, se luptă pentru supremație și putere. Virtuală.
Apoi sunt cei cu crescut de animale, pisicuțe, motănei vorbăreți, din ăia care îți dau beep că trebuie să-i hrănești și să le stingi lumina. Ăștia sunt începătorii.
Eu le spun despre alte joculete, cele care mă fac să râd. Cu personaje haioase, cu ochi mari și lipsite de îndemânare care fac tot felul de năzbâtii. Aș putea spune că sunt adepta jocurilor clasice, care aveau menirea de a te face să râzi, să te distrezi. Nu să te încordezi, să te lupți cu cineva, să câștigi puncte și cupe imaginare. Mie îmi plac cele stilul challenge, cu mai multe niveluri, unde cazi, sari, te rostogolești… Adică jocuri pentru copii.
Am un singur site pe care-l accesez, și asta deoarece am încredere că nu sunt bombardată de publicitate gresivă, site-uri porno sau de pariuri, și chiar de viruși. XJocuri este un director de jocuri flash gratuite, unde zilnic sunt adăugate cele mai noi si distractive jocuri din toate categoriile. Vrei jocuri cu zombie? Sunt aici destule. Cu machiaj, păpuși, puzzle, pești, trenuri, orice.
Există și o pagină pe Facebook xjocuri, unde sunt prezentate noutățile zilnice, dar sunt și concursuri cu premii frumusele. De asemenea, pe pagina site-ul xjocuri găsim și un blog, unde sunt prezentate informații și materiale video despre cum se joacă anumite joculețe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: