Black Friday mă găsește pe magazinul Gemsale.ro

Pentru că nu mai rezist, azi vă împărtășesc marea mea dorință: să fac bijuterii. Îmi veți spune că este o meserie care se învață din tată în fiu, că e tradiție în familie, că nu oricine poate deveni bijutier. Da, poate este adevărat, dar nu mă apuc să modelez aurul și argintul. Ci voi combina perle și pietre semiprețioase, pentru a-mi crea propriile modele. Adică vor fi unicat. Și voi face acest lucru cu ajutorul site-ul Gemsale.ro și cu reducerile de Black Friday.
d083d1c605ec874f2796e9c2299ce033
Mulți poate ar considera acest lucru o joacă. Este posibil să fie așa, deoarece nu am avut parte de aceste lucruri în copilărie. Nu am avut surori, doar doi frați tiranici. Jocurile noastre erau de fapt bătăi în pat, pe jos, pe dulap, în dulap, oriunde. Un pic de fotbal, construcții, modelaj, traforaj, experimente cu carbit sau farse de tot felul. Copilăria mea a fost lipsită de feminitate.

kkkkDe asta mi-am dorit mult o fetiță. Nu a fost să fie. Am încercat de două ori și mi-au ieșit doi băieți. De șase ani tot construiesc lego, calc pe mașinuțe de tot felul, construiesc zmee. Aș fi vrut să îmbrac păpuși, să calc pe mărgele… iar pe pereți să am prințese, nu supereroi.

Recent am avut o experiență aproape de moarte. Un accident rutier care mi-a schimbat viata. Am reevaluat totul, ce am făcut, ce aș fi vrut să fac. Iar unul dintre lucruri era confecționarea de bijuterii. Am nevoie de o pasiune în care să mă dezvolt, iar posibilitățile în acest domeniu sunt nenumărate.

Să vă spun cum voi face. Mai întâi voi studia foarte bine oferta de pietre semipretioase de pe magazinul online Gemsale.ro. Au foarte multe tipuri, iar eu voi enumera doar câteva dintre cele mai cunoscute: ametist, agat, bronzit, coral, cristal, granat, hematit, obsidian, onix, ochi de tigru, opal, perle, pirita, rodonit, sidef, topaz. Pentru toate gusturile și toate zodiile.

Pentru zodia mea sunt benefice ametistul și perla, și voi ține cont de asta, deoarece m-am schimbat viața: acum cred în destin, preziceri în astre, horoscop.

fimoPe acest magazin online găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți concepe propriile podoabe. Aici se vând mărgele și pietre semiprețioase, dar și accesorii bijuterii (baze inele, tortite cercei, baze pandantive), precum și o pastă specială de lipit, FIMO (soft, professional, doll art, effect, fimo kids) dar și accesorii FIMO (seturi, matrite silicon, unelte modelaj, liquid fimo).
2
4Nu pot să mă apuc de treabă până nu studiez și tot ce înseamnă accesorii bijuterii, adică niște baze sau cadre de care se agață, prind, lipesc alte accesorii, pentru a realiza o bijuterie. Există o varietate aproape nelimitata de astfel de accesorii pentru confectionarea bijuteriilor. Din această categorie fac parte: baze pentru inele, pandantive, brățări, brose, coliere, baze pentru ace de par sau pentru șiraguri (capacele mărgele, capete de șnur, inchizatori, zale, distantiere). Aceste accesorii bijuterii servesc ca baza pentru adaugarea de material (margele, piele, diferite elemente metalice etc), cu ajutorul accesoriilor de prindere (guta, sarma, snururi ), de aceea alegerea lor e foarte importanta. Și de aceea opțiunile sunt nelimitate.

1385300_595044843893746_983668375_nCâte bijuterii handmade aveți în casă? Numărați-le! Ajung cât pentru degetele de la o mână, nu? Undeva, cineva poartă aceeași brățară ca dumneavoastră. Ei bine, eu voi avea podoabe unicat, care nu îmi vor fi străine și incomode. Iar Gemsale este magazinul, mai bine spus hipermarketul celor care confecționează bijuterii. Iar dacă nu știi cum să începi fie cumperi un manual, fie te uiți la o filmare făcută de profesioniști.

Ați înțeles care sunt pașii, nu? Întâi ne cumpărăm materiale (eu am ales perle și 3 pietre prețioase), apoi accesoriile și materialele de lipit
Tocmai am terminat de studiat site-ul și ofertele de Black Friday, pe care vi le prezint și dumneavoastră.

Reduceri de Black Friday 2014 la Gemsale.ro: 25% si 15% 20.11.14 ora 19.00 – 21.1114 (pana noaptea tarziu… ora 04.00 în 22.11.14)!

– 25% reducere la pietre semipretioase, accesorii bijuterii, bijuterii, margele, adezivi, ambalaje, sarme, guta, textile si cam tot ceea ce nu are doar 15% reducere

– 15% reducere la pasta si accesorii FIMO, carti si argint
1538742_817840674947494_8363336399822915093_n
Reducerea se calculeaza automat de sistem, doar pune produsele in cos peste 25 lei.
• Peste 100 lei ai transport gratuit cu Posta, iar peste 250 lei, transport gratuit cu Fan Courierul!
• Reducerea nu se aplica transportului
• Alte reduceri (25% la semipretioase, reducerile cantitative, acumularea de puncte de fidelitate) raman valabile

Iar pentru final, iată cum se fac cerceii! Atât de simplu și frumos! Pune bani deoparte pana de Black Friday, http://www.gemsale.ro promite cele mai mari reduceri dintre site-urile de profil!

4 thoughts on “Black Friday mă găsește pe magazinul Gemsale.ro

Add yours

  1. rezonez cu tot ce ai zis. A 3 băieți și sunt o țintă plină de nervi.
    as avea nevoie de un asemenea hobby

    Like

  2. Bună
    Lucrez intr-o grădiniță și vreau să spun că este o activitate preferată de fetițe. Le dezvoltă îndemânarea și răbdarea. Bineânțeles, cu instructajul de rigoare, să nu le înghită. Au creat minunății din ele. Părinții ar trebui să facă împreunp cu copiii lor bijuterii, este o activitate de familie

    Like

  3. pare mai ușor decât este, să știți că este multă muncă, dar merită
    gânditi-vă cum ar fi să dăruiești celor dragi cadouri făcute de mâna ta? ca în filme, nu?
    vă pup

    Like

Leave a comment