Sandale pe gustul tuturor

Sandale. Câte tipuri de sandale ar putea fi pe lumea asta? Niște încălțări decupate care se poartă pe timp de vară. Un magazin online îmi contrazice această teorie. Sunt o mulțime de tipuri de sandale și am să vă dau și câteva exemple.
SANDALE-NEGRE-SITTO-2-175x175Sandale Animal Print
Sandale Cu Talpa Joasa
Sandale Cu Toc Gros
Sandale Cu Toc Inalt
Sandale Cu Toc Jos
Sandale Cu Toc Stiletto
Sandale Mireasa
Sandale Office
Sandale Platforma Inalta
Sandale Platforma Mica
Sandale cu Platforma
Sandale de Vara
Sandale din Piele
Și acestea sunt categoriile predefinite pe Superpantofi.ro. În plus, poți să cauți tu, după orice criteriu vrei: culoare, marcă, preț, denumire, stil sau chiar anul apariției. Iar rezultatele sunt cu sutele, pentru fiecare! Superpantofi.ro este un boutique online de sandale dama la preț discount. Magazinul a fost deschis din pasiune pentru tot ceea ce poate fi purtat în picioare. Aici, românii găsesc cele mai noi colecții de încălțăminte, modele unice la noi în țară.
SANDALE-BROWN-SILVER-CU-PLATFORMA-2-150x150În plus, Superpantofi.ro are deja o comunitate clădită în jurul site-ului, prin concursuri pe pagina de Facebook, newslettere cu reduceri, sfaturi despre cum ar trebui oamenii să poarte și să îngrijească pantofii cumpărați de la ei. Așa au reușit să mă fidelizeze și pe mine, deoarece am revenit în fiecare vară, pentru a-mi cumpăra sandale de aici. Nici reducerile nu sunt de ignorat, de multe ori ele fiind și 50% din prețul inițial. De exemplu aceste sandale cu platforma costă doar 69 de lei, reduse de la 150! Este evident de ce revin la acest boutique!
Vă mai dau și un pont: dacă faceți cumpărături pe la sfârșitul verii veți lua sandalele mai ieftin. Veți apuca să le purtați vreo trei săptămâni, dar le veți avea sezonul viitor, o vară întreagă. Și vă spun asta deoarece unele modele sunt atemporale, nu pălesc în favoarea timpului și a vremurilor. Vor fi la modă și anul viitor, chiar vor avea o tentă de clasic și vintage care va plăcea.
Cum în ziua de azi fiecare bănuț contează este foarte important că există magazine care oferă și marfă diversificată, și de calitate, și la prețuri acceptabile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: