Prețul corect, pentru mașina ta!

Câte ştiri cu clienţi păcăliţi de service-uri auto aţi citit în ultima vreme? De ce există atâtea reclamaţii la OPC privind calitatea lucrărilor efectuate de aceşti meseriaşi? Pentru că, profitând de dependenţa unora de acest mijloc de deplasare, lucrările sunt grăbite şi făcute de mântuială, iar facturile sunt umflate peste puterea de înţelegere a clienţilor. Schimbarea unei piese sau reglarea unui mecanism ajunge să coste câteva sute de lei! Iar românii plătesc, spunând că nu au alternativa. Aici greşesc amarnic.
Aşa este, maşina este indispensabilă. Bărbaţii rămaşi fără maşină sau carnet de conducere se simt mutilaţi, vulnerabili, lăsaţi fără una dintre marile iubiri ale vieţii lor. Învaţă să mergă pe jos la pâine, să-şi scoată un bilet de autobuz sau să se milogească de alţii să-i care unde au nevoie. Vor să rezolve problema repede, aşa că merg cu ea în service şi acceptă orice, doar pentru a pune din nou mâna pe volan.
Cei care nu ştiu preţurile la piesele auto sunt uşor de păcălit. Li se spune că au comandat piesa din străinătate, direct de la producător, că acolo costă câteva zeci sau sute de euro, că nu se mai fabrică, că de-abia au găsit-o şi tot felul de astfel de motive mincinoase.
beurer-Husa_de_scaun_pentru_masaj_shiatsu_MG200__HD_enjoy_(negru)-p289De unde ştiu toate astea? Pentru că am pățit-o. Dar acum am soluția:
Pe Hanora.ro preţurile încep de la 1, 5 lei. Sunt mii de produse scoase la vânzare, aflate în stoc, pe care le primeşti acasă la preţul afişat pe site. Au cele mai bune oferte pentru piese Logan, Sandero si Duster şi comercializează piese auto la cerere pentru toate automobilele!
De ce vă scriu despre acest magazin? Pentru că tocmai azi am comandat o husa cu masaj Shiatsu, un cadou pe care i-l voi oferi soţului de ziua lui. Are dureri lombare şi este reumatic, iar husa îl va ajuta să suporte mai uşor cele aproape cinci luni de iarnă din România.
Si sunt sigură că este cel mai bun produs de pe piață, la prețul corect! Tot aici pe Hanora.ro găsești tot ce ai nevoie pentru mațina ta. Dar alte comenzi le va face soțul meu, el se pricepe, asta cu masajul a fost ușor, doar am comparat prețurile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: