Moda costumelor de baie – o cunoști?

Tinerii de azi nu știu expresia chiloței cu mânecuță. Așa le spuneam chiloților de pe vremuri, confecționați cât să acopere tot. Așa erau vremurile, așa era epoca. Acum, lenjeria intimă este o întreagă industrie, cu mii de produse și modele, din care poți să alegi. Iar în ceea ce privește costumele de baie… Erau făcute să acopere, nu să descopere…
Acum, nu mai există constrângeri.
Ești conservatoare, alegi un costum de baie clasic, ești îndrăzneață și vrei să ieși în evidență, alegi un costum de baie la modă, pentru a te simti atrăgătoare și sexy. Sevensins.ro a pregătit clientelor o colectie de costume de baie care sa le vina perfect și să le scoată în evidență formele lor senzuale.
costum-de-baie-marko-carine-white-99246Sevensins s-a gândit la toata lumea si anul acesta a adus în România costume de baie confecționate în stiluri diferite. Poti sa alegi costume de baie intregi care au un aer vintage si elegant, oferind un pic de mister și invitând la o abordare mai atentă a lucrurilor. Un costum de baie întreg nu mai este ca pe vremuri, ci este mai tineresc decât ai crede și decât știai tu că era odată. Sau poti să alegi din colectia de costume de baie in 2 piese, în culori provocatoare sau discrete. Toate sunt de foarte bună calitate și sunt în culorile aflate în tendințe în acest sezon.
Iar dacă ti-am deschis apetitul și ai vrea să cumperi ceva și pentru seară, nu doar pentru parcursul zilei, poți să intri în categoria lenjerie sexy, unde oferta este fantastică. Chiar dacă nu cumperi, este bine să știi ce este în tendințe și cum a evoluat moda în domeniu, după vestiții chiloței cu mânecuță. Iar dacă vei cumpăra, vei avea o vară fierbinte!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: