Miniprixoterapie

Cine nu a auzit de Miniprix, magazinul unde totul este ieftin? Si nu e second-hand! Așa au făcut cunoștință românii cu conceptul de discount. Miniprix a fost primul magazin, unde prețurile erau mici, iar unii nu înțelegeau de ce. Evident, cei ieșiti afară, în alte țări, știau cu ce se mănâncă și au îmbrățișat primii conceptul, bucurându-se că a ajuns și la noi.
Mai întâi au fost hăinuțele, apoi pantofii. Mergeam o dată pe lună la magazinul din Piața Romană. Prindeam reduceri, mă bucuram pentru fiecare ieșire ca un copil. Apoi au apărut și online și nu mai am nevoie decât de un click și intru în magazinul virtual.
Iar prețurile sunt și mai mici acum, deoarece s-au înmulțit clienții. Eu sunt o clientă fidelă și, deși nu prea îmi mai cumpăr multe lucruri de când am născut și am rămas acasă, cumpăr hainute pentru copilul meu. Mai ales vara, când schimb multe, deoarece se murdăresc sau se uzează, e nevoie să îmi înoiesc stocul periodic. Au haine pentru copii cu vârsta până la 16 ani, deci o să îmi tot cumpăr de la ei. Sunt abonată la newsletter, deci știu când sunt reducerile și promoțiile.
Câteodată îmi mai cumpăr și pentru mine, recunosc. De exemplu, vara asta mi-am cumpărat multe perechi de sandale, unde prețurile au pornit de la 29 de lei!
Ce îmi place foarte mult la Miniprix.ro? Că pot vedea noutățile și pe tabletă sau telefon, când nu am acces la laptop, aplicația fiind disponibilă gratuit. Și îm mai place că își lărgesc continuu gama de produse, acum având niște accesorii foarte frumoase, la prețuri foarte mici, cărți, produse IT, de casă, grădină, chiar și mașină! De asta simt, din când în când, că am nevoie de miniprixoterapie!
banner-new-miniprixoterapie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: