Fără vacanță, dar cu două cadouri de la O-mac.ro

Vă întrebaţi de ce în acest an nu vă povestesc despre vreo vacanţă, nu vedeţi nicio poză de pe nisipul fierbinte, niciun selfie cu părul ud…
Uite că vara asta nu mă duc la mare şi nu îmi pare rău deloc. În februarie, când luăm, de obicei, biletele early booking pentru Bulgaria, soţul mi-a dat de ales: ori vacanţă, ori grădină. Ori all-inclusive, ori gazon şi floricele.
Sincer, eu nu ţineam prea mult să ne bronzăm în alte ţări. De felul meu, sunt mai practică, îmi place să investesc, nu să cheltuiesc. Imediat am zis „da” şi am hotărât să dăm banii de mare pe unelte de grădinărit. Prin urmare, am pornit la cumpărături pe O-Mac.ro, magazinul online pentru grădinari profesioniști sau amatori.
Eu sunt amatoare, așa că am început cu începutul, o mașină de tuns iarba. Un lucru de bază, să tund gazonul. Și am ales una nu foarte scumpă, nici ieftină. Cam cât un sfert din cât ar fi costat vacanța la mare.
combi40e_5
Cu restul de 3 sferturi și-a luat dumnealui o freza pentru zapada. Da, la deal la noi ninge mult și viscolește asemeni. Uite acum, de exemplu, pe 17 august sut 17 grade afară, la la nici 20 de kilometri de noi este lapoviță. Curând va începe iarna și va dura cel puțin șase luni. Iar soțul s-a săturat să iasă la zăpadă în fiecare dimineață, la ora șase, ca să-și facă loc să iasă cu mașina. Așa că și-a luat freza, și-a indeplinit un vis, care face cât trei vacanțe pe litoralul Greciei.
L-am crezut, l-am înțeles și l-am lăsat să facî ce vrea. Știu că și freza, și masina de tuns iarba ne vor fi de mare ajutor și ne va face și plăcere să le folosim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: