Cei mai buni pantofi, la WalkIn

Degeaba îți alegi cea mai frumoasă rochie din capitală, degeaba te coafezi și îți faci un machiaj impecabil, dacă nu îți alegi bine pantofii. Ar putea fi frumoși și potriviți ținutei, dar nepotriviți piciorului tău. Ce femeie nu știe ce înseamnă durerea de picioare în niște încălțări nepotrivite? Unele ar zice că e mai grea decât durerea de măsea! Mai ales când trebuie îndurată mi multe ore!
La fel cum avem grijă ca materialul hainelor să fie de calitate bună, la fie trebuie să procedăm și cu cel al pantofilor. Eu, personal, cumpăr doar pantofi din piele. Indiferent de ocazie.
Nu numai că picioarele mele sunt protejate, pielea moale și catifelată mulându-se pe forma lor, dar calitatea are un aspect mult mai frumos! Pe magazinul online WalkIn se găsesc toate categoriile de încălțări posibile, necesare pentru orice fel de ținută îți trece prin cap. Cele mai multe sunt din piele naturală, întoarsă, mată sau lucioasă, prin urmare este locul de unde îmi cumpăr acest fel de produse.
sandale-dama-rosuCe îmi place la ei este că au un blog, unde ne scriu recomandări de sezon. Evident, după ce se documentează. De exemplu, așa am aflat că în ceea ce privește incaltamintea de vara pentru femei, un must have al acestui sezon este combinația de culori alb-roșu sau alb-nude, pentru cele care doresc să fie mai discrete. Pentru bărbați, culoarea albastră este cea în tendințe în această vară. pantofi-barbatesti-sport-albastru
Și… mai am un motiv pentru care aleg WalkIn pentru cumpărăturile mele. Aici, când sunt reduceri la pantofi, atunci chiar sunt reduceri! Găsești produse foarte bune, de calitate, cu prețul redus și la jumătate. Nu mă credeți? Intrați pe site!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: