Baia poate spune multe

Nu poți spune că îl cunoști pe un om, până nu îi vizitezi casa. Locuința spune multe despre o persoană, ce fel de personalitate și mod de viață duce. Iar eu am o teorie lărgită despre asta. Baia spune și mai multe.
Baia este un spațiu personal, de aceea foarte mulți oameni nu permit altora, din afara familiei, s-o folosească. Cei care își permit au o toaletă de serviciu, pentru vizitatorii care cer voie să folosească wc-ul. Baia personală rămâne personală.
Tocmai pentru că are o așa mare importanță, ar trebui să aibă lucruri de cea mai bună calitate, care să asigure confort și relaxare. Este o întreagă industrie care oferă produse necesare unei băi, iar una dintre cele mai bune firme este Saniclas.ro, care demonstrează că și în industria de obiecte sanitare sunt multe posibilități, pentru diferitele gusturi și așteptări ale clienților. Nu vi s-a întâmplat niciodată să intrați într-o baie și să rămâneți încremenit? Eu am avut o experiență de acest gen când am intrat într-o baie placată toată cu faianță și gresie de culoare mov, cu o chiuvetă de porțelan, cu o cabina de dus neagră!
Nu am putut să-mi ascund încântarea și chiar am deschis o discuție pe tema asta. Am aflat că toate componentele care întregesc această minunăție provin de la Saniclas, un mare distribuitor de obiecte sanitare. Da, de atunci tiu eu despre această firmă, la care am apelat și eu deja și voi apela în continuare. Având experiență în domeniu, membrii echipei Saniclas.ro ajută clienții în realizarea conceptelor de baie și îi îndrumă către un buget echilibrat, astfel încât ambientarea în baie să fie plăcută și fără a face un împrumut la bancă.

Rar am ocazia de a intra în băile unor oameni. În general, la prieteni, pe care nu-i judec. Dar când văd că au produse fine, deosebite, și nu banalele baterii și chiuvete chinezești, mă bucur că sunt de genul de oameni care se respectă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: