De ce sa cumperi anvelope online de la AnvelopeMAG.ro?

Iarna trecută am avut un accident. Mergeam pe DN 1 şi mi-a explodat un cauciuc. Maşina s-a rotit, am ajuns pe câmp, după care abia am reuşit să ies din maşina plină de fum. Am crezut că o să ia foc. Am fost în şoc două zile. Fizic, am fost ok.
Peste aproximativ o lună, am avut alt accident. Alt cauciuc, altă problemă. S-a spart, maşina s-a lăsat într-o parte, m-am speriat şi am oprit. Am fost lovită în spate şi am venit cu pieptul în volan – două coaste rupte.
Acum sunt bine. Şi, deşi m-am jurat că nu mă mai urc la volan o voi face din nou. Dar în alte condiţii.
De când am avut accidentele, mă preocupă intens siguranţa mea şi a celor pe care-i transport. Mi-am dat seama că aici nu merge cu jumătăţi de măsură. Adică cu piese la mâna a doua. Este foarte important să te simţi în siguranţă atunci când îţi conduci maşina, de aceea toti producătorii de autoturisme recomandă colaboarea cu furnizori acreditaţi.
Ce mi s-a întâmplat mie sunt sigur că li s-a întâmplat multor şoferi. M-am zgârcit la bani şi am cumpărat anvelope second hand. Deja tocite, cosmetizate de importatori, adică de cei care le-au găsit pe undeva printr-un depozit în străinătate, le-au transportat până aici şi le-au vândut amatorilor de chilipiruri.
Înainte de a pleca în excursia planificată pentru sfârşitul lui august, în câteva sate din judeţul Constanţa (sunt mare amatoare de marea salbatică), mă ocup de treaba asta. Şi cum nu am timp să merg prin magazine, mă documentez online.
Nu mă pricep eu prea bine, dar împreună cu prietenele mele am descoperit un site specializat în anvelope. Da, un magazin online care vinde anvelope şi jante pentru autoturisme, camioane, tiruri şi utilaje agricole. Mă gândesc că fiind unicul obiect de activitate, cei de la AnvelopeMag.ro chiar se pricep la asta.
m-mag
Aproape două ore am stat pe blogul lor (sunt şi ei bloggeri!) şi am citit tot felul de sfaturi despre alegerea anvelopelor. Stiaţi că anvelopele sunt responsabile pentru aproximativ 20% din consumul total de combustibil al vehiculului? Eu nu ştiam, dar am aflat că, pentru a obţine o reducere considerabilă a consumului de combustibil, se recomandă utilizarea unor anvelope cu clasa A sau B de consum (inscripţionată pe etichetă). În plus, trebuie verificată şi ajustată periodic presiunea în pneuri. Legătura dintre anvelope şi consumul de combustibil este explicată prin faptul că asupra acesteia acţionează o serie de forţe generate de contactul anvelopei cu suprafaţa de rulare, lucru care generează o rezistenţă la rulare a anvelopei. Pentru a compensa acest fenomen, motorul vehiculului trebuie să producă mai multă energie, prin urmare are nevoie de mai mult combustibil.
Uite, chestia asta am înţeles-o şi eu, dar mai ales m-am convins că doar nişte anvelope noi pun în valoare o maşină şi îi conferă siguranţă.

Probabil că, înainte de a fi furnizori de anvelope, administratorii site-ului au fost clienţi păţiţi. Si ei au cumpărat anvelope proaste, uzate, care au mai trăit câteva drumuri şi apoi şi-au dat duhbul. plătit sume mari pe piese, şi ei au aşteptat săptămâni până să le fie livrate produsele. Acum, în afacerea lor, ţin cont de fiecare aspect al comercializării acestor componente auto. Magazinul online AnvelopeMAG.ro a fost lansat din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completă a achizitiilor online de anvelope noi şi jante auto.

AnvelopeMAG.ro poate livra din cinci depozite regionale: Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Timişoara, ceea ce înseamnă că onorează comenzile rapid, oriunde în ţară. Toate produsele afisate online sunt noi, există în stoc, sunt depozitate în condiţii optime şi pot fi livrate în 24/48 ore în toată ţara, prin intermediul firmelor de curierat partenere. livrare-depoziteAnvelopeMAG.ro oferă o gama completă de anvelope, peste 5000 de modele, pentru toate categoriile de autoturisme, autoutilitare şi 4×4. Portofoliul de produse cuprinde peste 40 de branduri de top şi acoperă toate segmentele pieţei de anvelope (premium, value, buget). Clienţii beneficiază de o garanţie de 3 ani, începând de la data facturării. Toate anvelopele şi jantele corespund standardelor europene de calitate şi sunt etichetate conform legislaţiei în vigoare. Produsele sunt verificate cu atenţie înainte de expediere, astfel încât clientii pot avea siguranţa că vor primi ceea ce au solicitat, rapid şi sigur.

Produsele AnvelopeMAG.ro pot fi comandate direct pe site, dar şi prin telefon, specialiştii asigurând consultanţă tehnică în achiziţionarea anvelopelor şi jantelor. Adică, eu ca femeie nespecialistă în astfel de cumpărături, voi fi îndrumată pas cu pas să-mi cumpăr nişte anvelope vara potrivite maşinii mele.
Interesant mi se pare şi faptul că administratorii site-ului aduc în discuţie şi problema recomandărilor făcute de operatori. Operatorii ofera informatii complete şi sugestii în functie de cerinte, buget şi criterii specifice. Adică nu îmi recomandă un produs scump, că altfel nu se poate, ci mi-l recomandă pe cel mai bun raportat la banii pe care-i am. În plus, dacă găseşti, în alt loc, aceleaşi anvelope de vara sau de iarnă mai ieftine, completezi un formular, iar operatorii AnvelopeMAG.ro te vor contacta si vor încerca să îţi ofere un preţ mai bun. Anvelopele pot fi livrate direct la centrele de vulcanizare partenere, pentru a fi montate ulterior.

Anvelope cumpărate online? Păi sunt foarte mari, îţi dai seama cât mă va costa transportul? Aşa gândesc poate mulţi dintre noi, dar AnvelopeMag.ro ţi le trimite gratuit, în cazul unei comenzi minime de 2 anvelope sau 4 jante.
up-livrare-001Colaborează cu multe firme de curierat, deci se acoperă majoritatea localităţilor din tară, fără a se percepe taxe pentru kilometrii suplimentari.

Acesta este site-ul pe care l-am găsit. Mie mi se pare că oferă tot ce se poate: calitate, preţuri mici, livrare promptă, garanţie şi … răbdare… pentru ignorante ca mine.

Advertisements

One thought on “De ce sa cumperi anvelope online de la AnvelopeMAG.ro?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: