Bufniţe, la un târg deştept. What do you know?!

În perioada 30 noiembrie – 30 decembrie, Libăriile Cărtureşti organizează Micul târg de cadouri deştepte, dedicat celor care preferă cumpărăturile tihnite goanei după cadouri şi celor care apreciază asocierile inspirate de produsele culturale.
Aceştia sunt aşteptaţi la Cărtureşti cu o selecţie care cuprinde ultimele noutăţi din literatură, muzică şi film, din care nu lipsesc: Toate bufniţele de Filip Florian, Parabolele lui Iisus de Andrei Pleşu, dar nici cele Cincizeci de umbre descătuşate ale lui Grey de E L James, alături de mult aşteptatul album al celor de la Robin and the Backstabbers, Stalingrad, noul Rolling Stones, GRRR!, Melancholia în regia lui Lars von Trier şi Artistul regizat de Michel Hazanavicius.
carturesti-bvPentru a completa cadourile, va fi disponibilă o ofertă diversă de ceaiuri şi accesorii, vinuri, cărţi de bucate, delicatese, cărţi pentru copii, jocuri şi jucării. Un interes special este acordat colecţiilor de papetărie Moleskine, prezente fiind şi seriile limitate Star Wars, Peanuts şi Micul Prinţ, jurnalelor Paperblanks, felicitărilor şi hârtiilor de împachetat. Se vor găsi de asemenea decoraţiuni festive, globuri româneşti de sticlă şi podoabe lucrate manual din materiale naturale, multe dintre ele disponibile aici în exclusivitate.
Pentru cei mici există un program de ateliere şi poveşti pe care-l vom transmite pe mail şi pe profilul nostru de facebook
Toate cadourile cumpărate de la Târgul Cărtureştilor pot fi împachetate gratuit.
Cei care nu ajung la Cărtureşti pot comanda online, prin intermediul librărie.cărturesti.ro, beneficiind de transport gratuit la fiecare comandă, până pe 30 decembrie 2012.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: