Cum sa bei un ceai destept

1- Consumati ceai din plante culese din natura.
2- Folositi plantele autohtone
3- Ceaiul sa fie baut la temperatura camerei sau putin caldut.
4- Ceaiul sa-l beti indulcit cu miere, dar de preferat e simplu.
5- Daca beti ceaiul dimineata, sa fie cu 15 minute inainte de a manca, seara sa-l beti pana la ora 19.00
6- Pentru o ceasca de ceai nu puneti mai mult de o lingurita de planta. E de preferat sa beti ceaiul mai slab si mai mult.
7- Va recomand sa nu folositi ceaiurile din magazine la pliculete sau granule, din ceainarii, chiar daca numele sau reclama va imbie. Chiar daca e din afara, chinezesc, rusesc, englez, tailandez, au acelasi gust si sunt de proasta calitate. Nu uitati ca noi am intrat in U.E. pentru a fi groapa de gunoi a Europei. Tot ce este mai prost noi importam
8- Va recomand ceaiul de goji, catina, salvie, macese, cozi de cirese, galbenele, papadie, frunze de nuc,matase de porumb, tei, musetel, menta.
9- Plantele se gasesc destul de usor, iar in perioada de vara va puteti face provizii pe un an intreg uscandule.
10- Arbustul Goji da plantele care fac cel mai bun ceai.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: