Un site de anunţuri deştept

Unii cumpără un domeniu, îi dau un nume, invită românii să-l folosească şi le cer bani pentru asta. Da, încă se mai întâmplă în mediul online, unde unii vor să se îmbogăţească cu investiţii minime. De aceea, când apare o treabă bine gândită, în care se investesc bani, aceasta merită apreciată. Proiectul online de care vă voi vorbi astăzi este Bizcaf.ro, creat de Epsilonsys, unul din liderii cercetării în “Artificial Intelligence” din America de nord.
Bizcaf.ro este primul din cele 4 proiecte care vor fi demarate în România şi care vor beneficia de tehnologii dezvoltate în laboratoarele EpsilonSys, cu performanţe similare marilor motoare de căutare. Cele patru proiecte vor reprezenta, cumulat o investiţie de aproximativ 2 milioane USD, pentru următorii 3 ani.

Advertisements

One thought on “Un site de anunţuri deştept

Add yours

  1. Un alt site recent lansat de anunturi gratuite este si anunturili.ro. Este foarte usor de folosit si are un aspect aerisit, clean. Se doreste a fi competitor pe aceasi nisa cu bizcaf sau olx dar fara a investi intratat de mult in promovare..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: